Novo

Pic Prenosni inhalator AirEasy On


  • Primeren za vso družino – za dojenčke, otroke & odrasle

  • Prenosen: izjemno lahek in zelo majhen

  • MMAD (povprečna velikost delcev): 1,51 μm

  • PORR (% delcev < 5 μm): 93 %

  • Glasnost: 35 dB (zelo tiho delovanje)

  • Kratek čas terapije: 14 minut

  • Hitrost razprševanja: 0,2 ml/min

  • Vključeno: maska ​​za otroke, maska za odrasle, ustnik, polnilni kabel USB lightning type-C

  • 5 let garancije

Zaloga: Na zalogi

79,99 €
Podrobnosti artikla
Podrobnosti

Primeren za vso družino – za dojenčke, otroke & odrasle. Prenosen: izjemno lahek in zelo majhen. MMAD (povprečna velikost delcev): 1,51 µm. PORR (% delcev < 5 µm): 93%. Hrup: 35 dB (zelo tiho delovanje). Kratek čas terapije: 14 minut. Vključeno: maska ​​za otroke, maska za odrasle, ustni nastavek, polnilni kabel USB lightning tip-C. Napaja se lahko preko katerekoli USB naprave. 

Terapija se lahko izvaja prostoročno, torej povsem brez uporabe rok. Izdelek je izjemno lahek. Kapaciteta posodice za zdravila je 8 ml. Po končani terapiji je ostanek zdravila oziroma fiziološke raztopine v posodoci minimalen (<0,1 ml). Je zelo varen za uporabo - ni nam treba skrbeti, da bi zdravilo izteklo iz posodice. Posodica je primerna za do kar 200 terapij (pri redni uporabi cca 1 leto) - po tem času jo je potrebno zamenjati (naprodaj ločeno). Inhalacija se lahko izvaja praktično v kateremkoli položaju. 

Tehnologija MESH omogoča učinkovito in zelo tiho delovanje, kompaktno in lahko inovativno obliko inhalatorja ter primernost za uporabo z vsemi zdravili. Omogoča tudi delovanje v povezavi s pametnim mobilnim telefonom ali prenosno baterijo. 

5 let garancije.

Čiščenje: Posodico za zdravila, ustnik in masko lahko za približno 1 uro potopite v raztopino vode in belega kisa v razmerju 1:1, da očistite in/ali odstranite ostanke ter usedline. Glavne enote ne čistite z vodo! Preprečite stik z mokrimi površinami in je ne izpostavljajte možnemu pršenju z vodo. Naprave, njenih delov ali pribora ne čistite v pomivalnem stroju. Za čiščenje naprave in pribora ne uporabljajte detergentov, kemičnih snovi ali odstranjevalcev vodnega kanna.

Opozorila: Izdelka ne uporabljajte za razprševanje medicinskih raztopin/sredstev, ki vsebujejo hialuronsko kislino, ker lahko poškodujete komponento MESH. Shranjujte izven dosega otrok. Izdelka ne odvrzite v ogenj ali postavljajte v bližino plamenov ali virov toplote. Mrežice nikoli ne čistite z bombažnimi blazinicami, ščetkami ali podobnimi predmeti. Nikoli se ne dotikajte mrežice! Ne vstavljajte in pršite snovi, ki niso zdravila in medicinski izdelki, namenjeni za aerosolno razprševanje. Ko končate z uporabo, ne pozabite izklopiti izdelka. Naprava se ne izklopi samodejno, ko se zdravilo porabi. Samodejno se izklopi šele po 20 minutah neprekinjenega delovanja.  

Dodatne informacije
Dodatne informacije
Druge posebnostiPrenosni
Garancija60 mesecev
Glasnost35 dB
Klinično testiranda
MMAD – povprečna velikost razpršenih delcev1,51 μm
Možnost uporabe s fiziološko raztopino in/ali zdravilomda
Največji pretok (l/min)0,2 ml/min
PORR - % delcev manjših od 5 mikrona metra93 %
Posodica za fiziološko raztopino/zdravilo, velikost posodice1 posodica; kapaciteta 8 ml
Predviden čas inhaliranja (5ml fiziološke raztopine)14 minut
Primeren za odrasle in otrokeda
Ustni nastavekda

Slika je simbolična.

Ocene
Napišite svoj komentar

Only registered users can write reviews. Please, log in or register

Navodila
View File Pic_AirEasy_On_navodila Velikost: 10 MB